Nytt introduksjonskurs i august

Postet av Kråkstad IL - Tennis den 6. Jul 2017

Tennisgruppa i Kråkstad planlegger ny runde med introduksjonskurs i midten august. Kurset går over 2 kvelder (1 time hver kveld) og koster kr 300,-. Trener i Ski IL Tennis vil stå for gjennomføring. Hensikten med kurset er å lære de mest grunnleggende slagene i tennis for å skape økt spilleglede. Mer informasjon kommer i slutten av juli

Man må være registret som medlem av Kråkstad IL for å kunne benytte tennisbanen og delta på kurs. Man melder seg inn ved å registrere på Min Idrett, benytt vedlagt link:  http://www.krakstad-il.no/p/61... 



Tennisgruppa

Postet av Kråkstad IL - Tennis den 6. Jul 2017

Klubben

Tennisgruppa i Kråkstad IL ble etablert i april 2017. Målsettingen er å skape et lavterskeltilbud for tennis som et fritidstilbud til innbyggere i Kråkstad og Skotbu. Tennisgruppa vil arrangere introduksjonskurs og organisere felles spilling for barn, ungdom og voksne. Tidspunkter annonseres fortløpende på vår Facebook side.



Tennisbanen

Postet av Kråkstad IL - Tennis den 6. Jul 2017

Tennisbanen

Som mange har registret er vår nye tennisbane tatt i bruk og det er Kråkstad IL veldig glade for. 

Eneste kravet fra Kråkstad IL for at man skal kunne benytte tennisbanen, er at man er registret som medlem av Kråkstad IL. Dette gjøres ved å melde seg inn via Min Idrett og registrerer seg der.

Følg denne linken for å bli medlem:  http://www.krakstad-il.no/p/61...

Vår nye tennisbane har Clay Tech dekke. Dette er matter som er dekket med et tynt lag med grus og gir omtrent samme spillefølelse som en grusbane. Overflaten er imidlertid mye jevnere og har bedre spilleegenskaper.

Ved spilling skal det benyttes tennissko eller joggesko med flate såler. Sko med dypt mønster i såle kan skade underlaget og må ikke benyttes.

Etter endt spilling skal banen kostes og linjer dras over med linjekost.

Det er mulig å booke time via vårt bookingsystem via denne linken: http://tennis.krakstad-il.no/b...          Det er satt en maks.grense på 2 timer pr. person pr. uke ved forhåndsbooking. På tidspunkter med ledige timer gjelder førstemann til mølla. Ved kø er det bytte på hel time.

Info fra tennisgruppa finner man her: http://tennis.krakstad-il.no/